Draagwereld was op de zaterdagmarkt voor zwangeren in het CWZ

Geschreven: zaterdag 08 november 2014

Zaterdagmarkt voor zwangeren in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.

Op zaterdag 8 november is er weer een zaterdagmarkt voor zwangeren in het CWZ geweest. Tijdens deze markt kunnen zwangeren informatie krijgen over bijvoorbeeld kraamzorg, een doula, geboortekaartjes en wasbare luiers. Kort om van alles wat je tegen kunt komen rondom de geboorte van een nieuw kindje. De afgelopen keer was draagwereld daar voor het eerst aanwezig.

CWZ8-11Gedurende de hele dag zijn er mensen in en uit komen lopen die rustig op de markt hebben rondgekeken. Ook waren er meerdere keren rondleidingen in het CWZ. Ook wij hebben deze dag veel aanloop gehad. Het was fijn te merken dat er toch veel mensen zijn die graag meer willen weten over het ergonomisch dragen van je kindje. De draagpoppen zijn dan ook regelmatig verhuist van doek naar drager en anders om.
Tijdens deze dag heeft draagwereld hulp gehad van collega MariĆ«tte (www.draagt.nl) wat erg fijn was zodat iedereen rustig zijn of haar vragen kon stellen. 

Om het dragen beter bekend te maken bij een grotere groep mensen kon je een gratis draagconsult winnen door je email adres achter te laten.

Dit draagconsult is gewonnen door Lindsay.

Lindsay, Gefeliciteerd!
Er is een mailtje naar alle deelnemers gestuurd met deze uitslag.

CWZ8-11aBen je zelf zwanger en wil je graag een keer naar deze markt?

Zaterdag 17 januari 2015 is de volgende editie.
Voor meer informatie over de zaterdagmarkt voor zwangeren kijk op:
zaterdagmarktvoorzwangerencwz